Rüya Tabirleri / anahtar rüyaları / Rüyada kapı üstünde anahtar görmek

Rüyada kapı üstünde anahtar görmek

Rüyada kapı üstünde anahtar görmek hayırlı bir karar verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına alamettir.

Rüyada kapı üstünde anahtar gördüyseniz

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.
  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Rüyada kapının üstünden anahtar alınması mesleğinde çok başarılı olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kapının üstünde anahtar unutmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada kapının üstünde anahtar kırılması kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments