Rüya Tabirleri / kalabalık rüyaları / Rüyada kalabalık la yürümek

Rüyada kalabalık la yürümek

Rüyada kalabalık la yürümek imkânlarının da genişleyeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık la yürümek gördüyseniz

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.
  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada kalabalık la namaz kılmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments