Rüya Tabirleri / böcek rüyaları / Rüyada ipek böceği görmek

Rüyada ipek böceği görmek

Rüyada ipek böceği görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bunun için sabırsızlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek böceği gördüyseniz

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.
  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Rüyada ipek böceği ısırması başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada ipek böceği beslemek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada ipek böceği kurdu görülmesi gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, karlı işler alacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada ölü ipek böceği görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bedeninin şifa bulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ipek böceği öldürmek rüyayı gören için büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ipek böceği görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada yeşil ipek böceği görüldüğünde işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada ipek böceği tırtılı görüldüğünde insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments