Rüya Tabirleri / idrar rüyaları / Rüyada idrar tahlili görmek

Rüyada idrar tahlili görmek

Rüyada idrar tahlili görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada idrar tahlili gördüyseniz

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.
  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Rüyada hastanede idrar tahlili yaptırmak rüya sahibi kişi için kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yapmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hanesine huzurun dolacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada idrar tahlili vermek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, güzel bir hayatı olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments