Rüya Tabirleri / içki rüyaları / Rüyada içki şişesi görmek

Rüyada içki şişesi görmek

Rüyada içki şişesi görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada içki şişesi gördüyseniz

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.
  • Asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada kırık içki şişesi görüldüğünde geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada içki şişesi dökmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada içki şişesi toplamak rüyayı gören kişi için yoluna pek çok engelin çıkacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesini eline alındığında sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalettir.

Rüyada içki şişesi açmak rüya sahibi için çok farklı bir kişi olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, zafer ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesi saklamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Rüya tabircilerine göre rüyada içki şişesinden su içmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine yorumlanır.

Rüyada büyük içki şişesi görüldüyse hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada yarım içki şişesi görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada içki şişesi kırmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada dolu içki şişesi görüldüğünde kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada içki şişesi almak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet eder.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görüldüğünde elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki şişesi atmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments