Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada hasta eşini görmek

Rüyada hasta eşini görmek

Rüyada hasta eşini görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada hasta eşini gördüyseniz

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.
  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüya yorumcularına göre rüyada hasta eşini sırtında taşımak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, yeni mallara sahip olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada hasta eşine sarılmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments