Rüya Tabirleri / antika rüyaları / Rüyada antika gümüş görmek

Rüyada antika gümüş görmek

Rüyada antika gümüş görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, borcunun da hafifleyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamettir.

Rüyada antika gümüş gördüyseniz

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.
  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada antika gümüş para görüldüyse Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments