Rüya Tabirleri / alt rüyaları / Rüyada evin alt katını görmek

Rüyada evin alt katını görmek

Rüyada evin alt katını görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına delalettir.

Rüyada evin alt katını gördüyseniz

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.
  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada evin alt katının yıkıldığını görülmesi uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments