Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada ev tabanı görmek

Rüyada ev tabanı görmek

Rüyada ev tabanı görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine yorulur.

Rüyada ev tabanı gördüyseniz

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.
  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüya tabirlerine göre rüyada evin tabanını sökmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Rüyada evin tabanını yaptırmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada evin tabanı çökmesi kendisi ile baş başa kalacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine inanılmaktadır.

Rüya alimlerine göre rüyada evin tabanını yıkamak çirkin bir iş yapmaya, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada evin tabanını delik görüldüyse dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya tabirlerine göre rüyada evin tabanını kazmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, eline haram para geçeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, rakiplerini alt edeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysima uçan

Rüyamda evin tabanı yerden ısıtmalıymış ve bir anda evin tabanına halılar yapılmaya başlamış ve patlama oluyo ısınmadan dolayı hemen şarteli indiriyorum. Aynı şey kayınvalidemlerin evindede oluyo bi tek patlama olmuyo onlarda. Ve kapatsak bile arada kontrol etmek zorundaymışız kendiliğinden yine ev ısınmaya başlıyomuş. Yorumlarsanız çook sevinirim şimdiden Allah razı olsun.