Rüya Tabirleri / sevgili rüyaları / Rüyada eski sevgiliyi tuvalette görmek

Rüyada eski sevgiliyi tuvalette görmek

Rüyada eski sevgiliyi tuvalette görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi tuvalette gördüyseniz

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.
  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Rüya tabir edenlere göre rüyada eski sevgilinin tuvaletine girmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments