Rüya Tabirleri / çay rüyaları / Rüyada eski patrona çay vermek

Rüyada eski patrona çay vermek

Rüyada eski patrona çay vermek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, adının fesada karışacağına yorumlanır.

Rüyada eski patrona çay vermek gördüyseniz

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.
  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada eski patronla çay içmek rüya sahibi kişi için ekmeğin ve paranın da artacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, sonuçtan memnun kalacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments