Rüya Tabirleri / arkadaş rüyaları / Rüyada eski erkek arkadaşını evde görmek

Rüyada eski erkek arkadaşını evde görmek

Rüyada eski erkek arkadaşını evde görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, zor günlerin geride kalacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada eski erkek arkadaşını evde gördüyseniz

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.
  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşın evine gitmek rüyayı gören için tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüya yorumlarına göre rüyada eski erkek arkadaşın eve gelmesi sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumcularına göre rüyada eski erkek arkadaşının evinde olmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments