Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eşin eski karısını görmek

Rüyada eşin eski karısını görmek

Rüyada eşin eski karısını görmek ekmeğinin de artacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşin eski karısını gördüyseniz

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.
  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüya yorumcularına göre rüyada eşinin eski karısıyla konuşmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, maddi olarak zayıflayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments