Rüya Tabirleri / çam rüyaları / Rüyada erkek kardeşinin camdan düştüğünü görmek

Rüyada erkek kardeşinin camdan düştüğünü görmek

Rüyada erkek kardeşinin camdan düştüğünü görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, malının da hiç olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet eder.

Rüyada erkek kardeşinin camdan düştüğünü gördüyseniz

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.
  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada erkek kardeşinin camdan atladığını görülmesi bol kazanç elde edileceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ikra

rüyayı gören kişinin erkek ve son kardeşinin camda düşmesine sebep olması