Rüya Tabirleri / ateş rüyaları / Rüyada erkek bebeği ateşten kurtarmak

Rüyada erkek bebeği ateşten kurtarmak

Rüyada erkek bebeği ateşten kurtarmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği ateşten kurtarmak gördüyseniz

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.
  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Rüyada erkek bebeği ateşe atmak rüyayı gören için olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, çok büyük bir acı duyacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments