Rüya Tabirleri / el rüyaları / Rüyada erkeğin kadının elini tutması

Rüyada erkeğin kadının elini tutması

Rüyada erkeğin kadının elini tutması sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendisini ona adayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada erkeğin kadının elini tutması gördüyseniz

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.
  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada erkeğin kadının elini öpmesi dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments