Rüya Tabirleri / avuç rüyaları / Rüyada el avuç içi görmek

Rüyada el avuç içi görmek

Rüyada el avuç içi görmek elindeki imkanların artacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada el avuç içi gördüyseniz

  • Belli kararlar almadan önce tüm gerçekleri bildiğinizden emin olup olmadığınızı netleştirmeli, detayları öğrenmelisiniz.
  • İlham verici fikirler yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüya yorumlarına göre rüyada sol elin avucunun kesilmesi kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yüklü siparişler alacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments