Rüya Tabirleri / duvar rüyaları / Rüyada duvarda yılan görmek

Rüyada duvarda yılan görmek

Rüyada duvarda yılan görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada duvarda yılan gördüyseniz

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.
  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Rüyada duvardan yılan çıkması rüyayı gören kişi için sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, işlerin sürekli artacağına, müjdeli bir haber alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvardan yılan çıktığını görmek elinin darlık içinde kalacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, mutlu günler göreceğine, büyük bir mala sahip olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada evin duvarında yılan görüldüyse zor zamanların böylece geride kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada odanın duvarında yılan görülmesi sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
BURCU

Ben ve esim variz karsimizda bir duvar var ben esime duvarda bir yuva gibi birseyin icinde yilan oldugunu soyluyorum ada hemen eliyle kafasindan tutup cikariyor ordan sonrada yerde var diyorum ama o yilanin kafasi nin olmadigini soyluyorum dekle kafasi ciksin sonra yakala diyorum ama esim beklemiyor yakalıyor onuda

Hatice.

Yengemlerın evinde duvarda gezen 2 tane 1 i buyuk 1i kucuk yılan goruyorum. Ev halkından korkan kimse yok ama ben evden cıkmak İcin can atıyorum cok korkuyorum. Cıkacagum kapının onlernde duvarlarda oluyor surekli. Ben cıkmak istiyorum ev halkı yılanı kovalıyor falan ben cıkıyor um o evden