Rüya Tabirleri / delik rüyaları / Rüyada delik duvar görmek

Rüyada delik duvar görmek

Rüyada delik duvar görmek zor durumda bırakacağına, kişinin yasa düşeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çok sevinçli haberler alacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada delik duvar gördüyseniz

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.
  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Rüya yorumlarına göre rüyada delik duvardan geçmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, fesada ve haksızlığa karışacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments