Rüya Tabirleri / cumhurbaşkan rüyaları / Rüyada cumhurbaşkanına evrak vermek

Rüyada cumhurbaşkanına evrak vermek

Rüyada cumhurbaşkanına evrak vermek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına inanılmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanına evrak vermek gördüyseniz

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.
  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada cumhurbaşkanından evrak alındığında ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada cumhurbaşkanına evrak imzalatmak zararın gittikçe daha da artacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments