Rüya Tabirleri / civciv rüyaları / Rüyada civciv tavuk görmek

Rüyada civciv tavuk görmek

Rüyada civciv tavuk görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada civciv tavuk gördüyseniz

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.
  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Rüyada civciv tavuk horoz görüldüğünde sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada siyah civciv tavuk görülmesi sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder Rüyada Yarış Kazanmak Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada evde civciv tavuk görmek istediği evde oturacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok mutsuz olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine alamettir.

Rüyada civcivin tavuk olduğunu görmek daha iyi anlaşır olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments