Rüya Tabirleri / alt rüyaları / Rüyada altından at görmek

Rüyada altından at görmek

Rüyada altından at görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada altından at gördüyseniz

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.
  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada toprağın altında at görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, düşmanlarına da dost olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, huzur ve saadet bulacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada denizin altında at görülmesi başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altından at nalı görülmesi güçten ve takatten düşeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments