Rüya Tabirleri / çatı rüyaları / Rüyada çatıda para görmek

Rüyada çatıda para görmek

Rüyada çatıda para görmek tövbe etmeden vefata, uzun uzun dalıp gideceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada çatıda para gördüyseniz

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.
  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada çatıda para bulmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments