Rüya Tabirleri / çanta rüyaları / Rüyada çanta içinde yumurta görmek

Rüyada çanta içinde yumurta görmek

Rüyada çanta içinde yumurta görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada çanta içinde yumurta gördüyseniz

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.
  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada çantanın içinde et görüldüğünde kazancının da aynı oranda artacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada çantanın içini boşaltmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, duygularının karşılığını alamayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada çantanın içinde balık görüldüğünde sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çanta içinde bebek görmek sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada çanta içinde yılan görülmesi maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada çanta içinde ekmek görüldüyse yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantanın içindekilerin dökülmesi rüya sahibi için kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada çanta içinde toprak görüldüğünde iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada çanta içinde su görüldüyse büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yeni mallara kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada çantanın içinde böcek görüldüyse çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantanın içinde köpek görülmesi sevdiği kişilere kavuşacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada çantanın içindekileri çaldırmak rüyayı gören için terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta içinde fare görüldüğünde bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, ömür boyu başarılı olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet eder.

Rüyada çantanın içinde karınca görüldüyse büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, evini ve ailesini unutacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantanın içini aramak rüya sahibi için sevinç dolu haberler alacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments