Rüya Tabirleri / çamur rüyaları / Rüyada çamurlu su içinde yüzmek

Rüyada çamurlu su içinde yüzmek

Rüyada çamurlu su içinde yüzmek dertlerin dermanının bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, helal rızka sahip olunacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu su içinde yüzmek gördüyseniz

  • Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir.
  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Rüyada çamurlu su içinde olmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulmaktadır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada çamurlu su içine girmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada çamurlu suyun içinde yürümek yatırımların heba olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu suyun içinden geçmek rüya sahibi için iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, anne baba duaları alınacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına rivayet etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada çamurlu suyun içine düşmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments