Rüya Tabirleri / yılan rüyaları / Rüyada büyük zehirli yılan görmek

Rüyada büyük zehirli yılan görmek

Rüyada büyük zehirli yılan görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada büyük zehirli yılan gördüyseniz

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.
  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Rüyada büyük zehirli yılan öldürmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, yaşama isteğinin artacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments