Rüya Tabirleri / alt rüyaları / Rüyada alt orta dişin kırılması

Rüyada alt orta dişin kırılması

Rüyada alt orta dişin kırılması şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, dualarının kabul olacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada alt orta dişin kırılması gördüyseniz

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.
  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada alt orta dişin çıkması rüya sahibi kişi için belki de hayatının aşkını bulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada alt orta dişin düşmesi kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments