Rüya Tabirleri / su rüyaları / Rüyada akan suyun yolunu değiştirmek

Rüyada akan suyun yolunu değiştirmek

Rüyada akan suyun yolunu değiştirmek başarılı işlere imza atılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada akan suyun yolunu değiştirmek gördüyseniz

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.
  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada akan suya yol açmak büyük kazançlar getireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, dönülmez yollara gireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments