Rüya Tabirleri / altın rüyaları / Rüyada bilekte altın bilezik görmek

Rüyada bilekte altın bilezik görmek

Rüyada bilekte altın bilezik görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Rüyada bilekte altın bilezik gördüyseniz

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.
  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüya tabircilerine göre rüyada bileğine altın bilezik takmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bileğinde altın bilezik görüldüğünde amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, maddi açıdan ferahlayacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments