Rüya Tabirleri / köpek rüyaları / Rüyada beyaz köpek yavrusu görmek

Rüyada beyaz köpek yavrusu görmek

Rüyada beyaz köpek yavrusu görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada beyaz köpek yavrusu gördüyseniz

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.
  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz köpek yavrusu alındıysa hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kısmetli kapıların açılacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüya alimlerine göre rüyada beyaz köpek yavrusu yıkamak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz köpek yavrusu sevmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments