Rüya Tabirleri / bebek rüyaları / Rüyada bebeğin dondurma yemesi

Rüyada bebeğin dondurma yemesi

Rüyada bebeğin dondurma yemesi başarılarının her geçen gün artacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işarettir.

Rüyada bebeğin dondurma yemesi gördüyseniz

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.
  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada erkek bebeğe dondurma yedirmek rüya sahibi kişi için gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, düşman malından yemeye, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments