Rüya Tabirleri / alt rüyaları / Rüyada bardak altlığı görmek

Rüyada bardak altlığı görmek

Rüyada bardak altlığı görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, amaçlarına nail olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak altlığı gördüyseniz

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.
  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada bardak altlığı kırmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments