Rüya Tabirleri / kutu rüyaları / Rüyada yüzük kutusu görmek

Rüyada yüzük kutusu görmek

Rüyada yüzük kutusu görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük kutusu gördüyseniz

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.
  • Size yol göstermek istedikleri konularda aslında fazla fikir sahibi olmayabilirler.

Rüyada tek taş yüzük kutusu görüldüyse sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük kutusu bulmak rüyayı gören kişi için hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorumlanır.

Rüyada boş yüzük kutusu görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah yüzük kutusu görüldüğünde gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorumlanır.

Rüyada yüzük kutusu alındığında bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, işlerinde verimin artacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada siyah kadife yüzük kutusu görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments