Rüya Tabirleri / karınca rüyaları / Rüyada yüzde karınca görmek

Rüyada yüzde karınca görmek

Rüyada yüzde karınca görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, öz güven kazanacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, masrafların altında kalacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına alamet eder.

Rüyada yüzde karınca gördüyseniz

  • Belli bir plan ya da projenin tamamlanması gerekiyor.
  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada annenin yüzünde karınca görüldüğünde yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, istemediği halde borçlanacağına, dualarına karşılık alacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada başkasının yüzünde karınca görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yüzünde karınca görüldüyse bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments