Rüya Tabirleri / balkon rüyaları / Rüyada yüksek balkon görmek

Rüyada yüksek balkon görmek

Rüyada yüksek balkon görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hayır ve bereketin artmasına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada yüksek balkon gördüyseniz

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.
  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Rüyada yüksek balkondan korkmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada yüksek balkonda uyumak kazancının bol olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, dertlerine çare bulacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamettir.

Rüyada yüksek balkona çıkmak rüyayı gören kişi için ailede rızık yokluğuna düşeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek balkondan inmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda yatmak rüyayı gören için sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada yüksek balkondan düşmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerine göre rüyada yüksek balkonda olmak sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalettir.

Rüya tabircilerine göre rüyada yüksek balkondan atlamak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumlarına göre rüyada yüksek balkondan bakmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada yüksek balkonda oturmak çok büyük bir işe girileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rafiye

Çok yüksek bir balkonda aşağıya doğru bakıyoruz kardeşim le balkon beton yerine camdi ama oldukça kalın camdi ve sağlam aşağıya doğru bakınca dere tepe kanal gibi ydi ama çok küçük görünüyordu