Rüya Tabirleri / gümüş rüyaları / Rüyada yeşil taşlı gümüş kolye görmek

Rüyada yeşil taşlı gümüş kolye görmek

Rüyada yeşil taşlı gümüş kolye görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulur.

Rüyada yeşil taşlı gümüş kolye gördüyseniz

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.
  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Rüyada mavi taşlı gümüş kolye görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments