Rüya Tabirleri / ekin rüyaları / Rüyada yeşil ekin tarlası görmek

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil ekin tarlası gördüyseniz

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.
  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada yeşil ekin tarlasında koşmak rüya sahibi için insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, aile hayatında sevinileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlası sulamak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, içini açmaya karar vereceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına rivayet eder.

Rüya yorumlarına göre rüyada yeşil ekin tarlasından geçmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Rüyada yağmur suyula sulanmış ekin tarlalarından eğlence oyun içerisinde ğeçmem