Rüya Tabirleri / kolye rüyaları / Rüyada yere düşmüş kolye görmek

Rüyada yere düşmüş kolye görmek

Rüyada yere düşmüş kolye görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yere düşmüş kolye gördüyseniz

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.
  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada taşı düşmüş kolye görüldüğünde kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments