Rüya Tabirleri / yağ rüyaları / Rüyada yerde yağ görmek

Rüyada yerde yağ görmek

Rüyada yerde yağ görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada yerde yağ gördüyseniz

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.
  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüya yorumlarına göre rüyada yerden yağ temizlemek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere yağ döküldüğünü görülmesi ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, hikmet sahibi olacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüya tabircilerine göre rüyada yere yağ dökmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments