Rüya Tabirleri / yağmur rüyaları / Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak zor zamanların geride kalacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak gördüyseniz

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.
  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Rüya tabircilerine göre rüyada yağmurun yüzüne yağması can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments