Rüya Tabirleri / bağırsak rüyaları / Rüyada bağırsak görmek

Rüyada bağırsak görmek

Rüyada bağırsak görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, başarılarının daim olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, arzuların yerine geleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada bağırsak gördüyseniz

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.
  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada kedi bağırsağı görülmesi şeytanın aklına uyacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabir edenlere göre rüyada makattan bağırsak çıkması böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada bağırsak kopması sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Rüya tabirlerine göre rüyada bağırsak temizlemek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalettir.

Rüyada temiz bağırsak görüldüyse hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırsak sıçmak rüyayı gören kişi için hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Rüyada karnından bağırsak çıkması maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada kadın bağırsağını görülmesi uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, vaaz ve nasihate, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, evine bereket geleceğine işarettir.

Rüyada pişmiş bağırsak görüldüğünde çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada bağırsak ve işkembe görüldüyse kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ bağırsak görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada köpek bağırsağı görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bağırsak görülmesi zorlukların ve kavgaların biteceğine, onlardan fayda göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, olumsuz haberler alacağına delalettir.

Rüya alimlerine göre rüyada bağırsak tutmak büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada bağırsak toplamak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırsak kusmak rüyayı gören için iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, renk ve eğlence geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırsak kurt görülmesi bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına yorumlanır.

Rüya tabircilerine göre rüyada bağırsak patlaması gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada bağırsak dolması yemek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vajinadan bağırsak çıkması işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, işlerinde verimin artacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada bağırsak satın alınması aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine işarettir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada bağırsak çıkarmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada keçi bağırsağı görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada bağırsak ameliyatı görüldüyse sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorumlanır.

Rüyada domuz bağırsağı görüldüğünde büyük çaba sarfedeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına inanılmaktadır.

Rüyada inek bağırsak görüldüğünde huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kısmetli bir işe atılmaya, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bağırsak yemek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, elinin de bollaşacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada bağırsak dolması kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, ana baba duası alınacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ince bağırsak görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada bağırsak hastası olduğunu görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada bağırsak kurdu çıkarmak şeytanın aklına uyacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada kalın bağırsak görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada tavuk bağırsağı görüldüğünde ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan bağırsak çıkması çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin bağırsaklarının çıktığını görüldüğünde çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada balık bağırsağı görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada bağırsak kesmek rüyayı gören kişi için sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada rahimden bağırsak çıkması işinden ve ekmeğinden olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada bağırsak delinmesi büyük mutluluklar yaşanacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret eder.

Rüyada işkembe bağırsak görüldüyse etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada bağırsak düğümlenmesi gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılmaktadır.

Rüyada bağırsak pişirmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, öz güven kazanacağına işaret etmektedir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada bağırsak kurdu düşürmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorumlanır.

Rüyada tuvalette bağırsak görüldüğünde Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada bağırsak kurdu görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada kuru bağırsak görüldüğünde nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bağırsak dolması görülmesi böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının yoluna gireceğine işaret ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments