Rüya Tabirleri / arkadaş rüyaları / Rüyada yabancı arkadaşını görmek

Rüyada yabancı arkadaşını görmek

Rüyada yabancı arkadaşını görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada yabancı arkadaşını gördüyseniz

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.
  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada yabancılarla arkadaş olmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine alamet eder.

Rüya tabirlerine göre rüyada yabancı arkadaş edinmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, borçların gittikçe artacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments