Rüya Tabirleri / ışık rüyaları / Rüyada vücudunda ışık görmek

Rüyada vücudunda ışık görmek

Rüyada vücudunda ışık görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, sadece kendisini düşüneceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada vücudunda ışık gördüyseniz

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.
  • Değişime direnmemelisiniz.

Rüyada vücuttan ışık çıkması kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments