Rüya Tabirleri / ip rüyaları / Rüyada uzun ip görmek

Rüyada uzun ip görmek

Rüyada uzun ip görmek geri planda kalacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ip gördüyseniz

  • Aşırı harcamalardan sakının.
  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüya tabircilerine göre rüyada dişten uzun ip çıkarmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, insanlara öncülük edeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada uzun ip çekmek para sahibi olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine yorulur.

Rüya tabir edenlere göre rüyada ağzından uzun ip çıkarmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, para ve makam sahibi olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi uzun ip görülmesi sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada uzun ip çektiğini görüldüğünde bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kalben çok rahat edileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada uzun ipe çamaşır asmak rüya sahibi için vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine işarettir.

Rüyada siyah uzun ip görüldüyse zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada beyaz uzun ip görüldüyse aksi takdirde çok üzüleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada kalın uzun ip görüldüğünde hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bunu şeref sayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments