Rüya Tabirleri / karınca rüyaları / Rüyada üstünde karınca görmek

Rüyada üstünde karınca görmek

Rüyada üstünde karınca görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstünde karınca gördüyseniz

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.
  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada üstünü karınca sarmak rüya sahibi için yakın çevresine fikir danışacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına tabir olunur.

Rüya tabirlerine göre rüyada üstünü karınca basması bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada üstünde karınca yürümesi büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine yorulur.

Rüyada üstüne karınca çıkması rüya sahibi kişi için çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalettir.

Rüyada karın üstünde karınca görülmesi özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, işlerin çığırından çıkacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, hak yolunu tutacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada elinin üstünde karınca görüldüyse verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulur.

Rüya yorumcularına göre rüyada üstüne karınca yağması ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalettir.

Rüyada tatlının üstünde karınca görüldüğünde yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret eder.

Rüyada suyun üstünde karınca görüldüyse namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstünde karınca gezdiğini görüldüyse onları koruyup kollayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine inanılmaktadır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada üstüne karınca dökülmesi yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada mezarın üstünde karınca görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada üstünden karınca atmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yapılan planların alt üst olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işarettir.

Rüyada şekerin üstünde karınca görüldüyse müjdeli haberle geleceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments