Rüya Tabirleri / havaalan rüyaları / Rüyada uçak havaalanı görmek

Rüyada uçak havaalanı görmek

Rüyada uçak havaalanı görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada uçak havaalanı gördüyseniz

  • Hayatı basite alın.
  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada uçakla havaalanına inmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments