Rüya Tabirleri / sure rüyaları / Rüyada tur suresi görmek

Rüyada tur suresi görmek

Rüyada tur suresi görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, dertlerinin günden güne artacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada tur suresi gördüyseniz

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.
  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada tur suresi okumak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments