Rüya Tabirleri / tüfek rüyaları / Rüyada tüfekle yılan öldürmek

Rüyada tüfekle yılan öldürmek

Rüyada tüfekle yılan öldürmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada tüfekle yılan öldürmek gördüyseniz

  • Size katkısı ya da geri dönüşü olabilecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz.
  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Rüyada tüfekle yılan kovalamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada tüfekle yılana ateş etmek rüya sahibi kişi için zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hanenizde bolluk olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments