Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada teröristin eve girdiğini görmek

Rüyada teröristin eve girdiğini görmek

Rüyada teröristin eve girdiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, bazı konularda önayak olunacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada teröristin eve girdiğini gördüyseniz

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.
  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada teröristlerin evi basması eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına inanılmaktadır.

Rüya tabirlerine göre rüyada teröristlerin eve ateş etmesi rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işarettir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada teröristlerin eve saldırması çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments