Rüya Tabirleri / baba rüyaları / Rüyada babasını siyah görmek

Rüyada babasını siyah görmek

Rüyada babasını siyah görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada babasını siyah gördüyseniz

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.
  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada babayı siyah giyinmiş görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada babanın siyah giymesi kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments